Föreläsningskonsert

– En föreläsningskonsert

annalars

Engagerade och extremt delaktiga medarbetare och chefer är nyckeln till nöjda kunder och bra resultat. Hur får vi medarbetare och chefer som vill, kan, orkar och vågar? Vilka är framgångsfaktorerna och vilka är fallgroparna? Hur skapas en arbetsplats där alla idéer bejakas och alla deltar i besluts- processen och där mod, prestigelöshet, humor och rätt inställning har högsta prioritet?

Föreläsningen och dess budskap förstärks med Anna-Lenas egna tolkningar av bland andra John Lennon, Johnny Cash, Lucinda Williams, Amy Winehouse, Adele, Pretenders,
Bob Dylan, Neil Young och Rolling Stones.

Livemusik till mingel och middag

Vill ni i samband med föreläsningskonserten bjuda på en helkväll så erbjuds möjligheten att boka Anna-Lena solo eller med vänner.

Lars Gustafsson

Lars har i sina olika chefsroller genomdrivit förbätt- ringsarbete och organisationsuppbyggnad med allt från 15 –1500 medarbetare. Lars har fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete och erhållit flera olika kvalitetsutmärkelser och ledarskapspriser. Lars är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare som inspi- rerar och ger nya perspektiv på ledarskap, med- arbetarskap, organisation och kvalitetsarbete.

www.larsgustafsson.se 

Anna-Lena Winter

Anna-Lena har under de senaste 25 åren musicerat konstant. Spelat in plattor, turnerat i Skandinavien, USA och England samt medverkat i TV. Anna-Lena har varit förband till Bob Dylan och spelat på såväl större festivaler som på små sunkiga hak.

www.annalenawinter.se